Celebrating the spirit of Mr Jatin Vamja by profession answered a few of our questions 1 What do you love the most about your house Which part of your house is closest to you Ans I love design of staircase with sky light in my house the part of my house which I loves the most is open area throughout kitchen to dining to drawing room 2 What colors do you like dislike Ans I hate depressive colors Like deep grey 3 Is there something you have or have seen that you want to serve as your color inspiration Ans I am always inspired by color schemes used by Charles corea 4 How would you describe your personal interior design style Ans I design my space with minimal furniture to the clients requirement and maximum space Avoiding unnecessary paneling on walls and ceilings 5 Do you have a favorite look or style that you want to create Ans Playing with colors on wall tapestry and other finishes rather then using it in furniture Mostly I design furniture with natural wood like finishes That may be with laminate or veneer 6 What determined your passion for design Ans Nature and light is always my determination for design 7 What field of design are you most interested in Ans Corporate Interiors and Residences 8 What is the biggest asset as a Father that you think you have Ans want to be Ideal person for my kids 9 What in your kids inspire you the most Ans Their small thoughts for technology and design they learn from school which will be their tomorrows asset 10 What is the most rewarding aspect of your job as a designer as a father Ans To prepare my child for their own liking fields of creativity 11 What is your greatest accomplishment in your career thus far Ans I tried hard and I am satisfied for what got till date Still trying for the best

Fatherhood, Architect

Royale Touche,  Fatherhood, Architect

Celebrating the spirit of #Fatherhood : Mr. Jatin Vamja
#Architect by profession answered a few of our questions:

1. What do you love the most about your house? Which part of your house is closest to you?
Ans:I love design of staircase with sky light in my house, the part of my house which I loves the most is open area throughout kitchen to dining to drawing room.
2. What colors do you like & dislike?
Ans: I hate depressive colors. Like deep grey.
3. Is there something you have, or have seen, that you want to serve as your color inspiration?
Ans: I am always inspired by color schemes used by Charles corea.
4. How would you describe your personal interior design style?
Ans: I design my space with minimal furniture to the clients requirement and maximum space,
Avoiding unnecessary paneling on walls and ceilings.
5. Do you have a favorite look or style that you want to create?
Ans. Playing with colors on wall, tapestry and other finishes rather then using it in furniture.
Mostly I design furniture with natural wood like finishes. That may be with laminate or veneer.
6. What determined your passion for design?
Ans: Nature and light is always my determination for design.
7. What field of design are you most interested in?
Ans: Corporate Interiors and Residences.
8. What is the biggest asset as a Father that you think you have?
Ans: want to be Ideal person for my kids.
9: What in your kids inspire you the most?
Ans: Their small thoughts for technology and design they learn from school which will be their tomorrows asset.
10.What is the most rewarding aspect of your job as a designer & as a father?
Ans: To prepare my child for their own liking fields of creativity.

11. What is your greatest accomplishment in your career thus far?
Ans: I tried hard and I am satisfied for what got till date.Still trying for the best.

Celebrating the spirit of #Fatherhood : Mr. Jatin Vamja #Architect by profession answered a few of our questions: 1. What do you love the most about your house? Which part of your house is closest to you? Ans:I love design of staircase with sky light in my house, the part of my house which I loves the most is open area throughout kitchen to dining to drawing room. 2. What colors do you like & dislike? Ans: I hate depressive colors. Like deep grey. 3. Is there something you have, or have seen, that you want to serve as your color inspiration? Ans: I am always inspired by color schemes used by Charles corea. 4. How would you describe your personal interior design style? Ans: I design my space with minimal furniture to the clients requirement and maximum space, Avoiding unnecessary paneling on walls and ceilings. 5. Do you have a favorite look or style that you want to create? Ans. Playing with colors on wall, tapestry and other finishes rather then using it in furniture. Mostly I design furniture with natural wood like finishes. That may be with laminate or veneer. 6. What determined your passion for design? Ans: Nature and light is always my determination for design. 7. What field of design are you most interested in? Ans: Corporate Interiors and Residences. 8. What is the biggest asset as a Father that you think you have? Ans: want to be Ideal person for my kids. 9: What in your kids inspire you the most? Ans: Their small thoughts for technology and design they learn from school which will be their tomorrows asset. 10.What is the most rewarding aspect of your job as a designer & as a father? Ans: To prepare my child for their own liking fields of creativity. 11. What is your greatest accomplishment in your career thus far? Ans: I tried hard and I am satisfied for what got till date.Still trying for the best.

Let's Connect

sm2p0